Nieuwsbrief April 2018

Download de nieuwsbrief van april 2018.

De Leeuwenhof Zorg

Nieuwe start

Zoals u weet is De Leeuwenhof Zorg per 1 april de nieuwe zorgverlener in De Volle Aandacht. De eerste paar dagen was het vanzelfsprekend wel even wennen, maar nu we twee weken verder zijn gaat het goed en kunnen we de zorg bieden zoals wij die graag geven met veel liefde en aandacht voor de bewoners. Ook hebben we het e.e.a. veranderd in het interieur om het geheel wat huiselijker te maken.

Nieuwe bewoners

Per 14 maart jl. is Mw. H. bij ons komen wonen en zijn alle kamers beneden bezet. Verder kunnen we melden dat er op korte termijn nog twee bewoners bijkomen. Dhr. W. en Mw. van W. zijn van harte welkom. Voor nog een bewoner is door de familie een optie genomen op een kamer.

Medewerkers

Nu er nieuwe bewoners bijkomen en we richting vol gaan, willen we team uitbreiden en zijn daarom momenteel bezig met het werven van nieuwe medewerkers. We hopen dat we weer geschikte kandidaten kunnen vinden.

Caren zorgt

Het is mogelijk om de rapportages van uw familielid in te zien. Middels een login via “Caren zorgt” kunt u online de rapportages bekijken en volgen. Binnenkort kunt u van ons een brief verwachten waarin staat hoe u deze kunt activeren.

Post

De postbakjes hebben we verplaatst van boven naar beneden in de kast. Het zit nu uit het zicht achter de kastdeur. De bakjes zijn gelabeld op naam, zodat u eenvoudig de post kan meenemen.

Tot slot

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn welke we graag met u willen delen, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld in de volgende nieuwsbrief.

Frans en Annelies van Breugel

Delen op social media