WIE ZIJN WIJ?

Over ons

Even voorstellen…

Wij zijn Frans en Annelies van Breugel, getrouwd met 4 kinderen.

Annelies: Ik ben na mijn opleiding tot Verzorgende aan de slag gegaan in de zorg. Heb 20 jaar bij verschillende verpleeghuizen gewerkt. Sinds eind 2021 heb ik tevens mijn diploma Verpleegkundige behaald.

Frans: Ik heb voordat we voor ons zelf zijn begonnen altijd in loondienst gewerkt bij een transportbedrijf als administrateur.

Hoe mooi is het dan dat we in 2017 onze eigen zorgonderneming hebben kunnen starten waar we zelf onze eigen visie ten uitvoering kunnen brengen!

KLEINSCHALIG, DUS MEER AANDACHT.

Gecertificeerd

We zijn sinds juni 2019 HKZ-ISO gecertificeerd. Klik op logo voor weergave certificaat.

WIE ZIJN WIJ?

Het team

Zowel in Heerhugowaard als in St Pancras beschikken we over een gemotiveerd team van zowel jonge als zeer ervaren medewerkers. Uiteenlopend van Verzorgende IG tot Helpende Plus. Op elke locatie is bovendien een Verpleegkundige aanwezig. Al onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om goede zorg te geven aan onze bewoners. Aanvullend hebben zij dan ook de cursus “Omgaan met Dementie en onbegrepen gedrag van Geriant gevolgd.

De Leeuwenhof Zorg heeft daarnaast een opleidingsplan waarbij scholingen en trainingen verzorgd worden. Ook worden medewerkers regelmatig, in theorie en praktijk, getoetst op handelingen en bekwaamheden. Verder zijn wij aangesloten bij een Lerend Netwerk, waarmee wij, samen met andere kleinschalige woonzorgvoorzieningen drie keer per jaar bijeenkomen. Naast de Verzorgenden heeft De Leeuwenhof Zorg ook Gastvrouwen. Zij vervullen een belangrijke rol in de keuken en huiskamer waarbij zij o.a. de bewoners ontvangen en begeleiden bij het ontbijt. Onze gastvrouwen voorkomen zo dat bewoners zich alleen voelen als de Verzorgenden druk zijn met ADL.

Bij De Leeuwenhof werken 28 medewerkers en bij De Volle aandacht 20. Het verloop op beide locaties  is laag. Dat is extra prettig voor onze bewoners die op die manier niet steeds hoeven te wennen aan nieuwe gezichten. Elke locatie is bovendien direct aangesloten bij de huisartsenpraktijk  en wordt er nauw samengewerkt met specialisten van Geriant (Ouderen Geneeskundige), Fysiotherapeut en Mondhygienist).